Lansering av privatlån

Varför privatlån?

Nu är den nya bloggen uppe! Webbplatsen är skapad och förberedd. Ska du låna pengar? Välkommen till jämförlån.online som är din nya webbplats för både privatlån och snabblån. Jag vill påpeka att detta är en systersida till snabblån.xyz som jag börjat jobbat med. Min affärsidé är att starta webbplatser inom olika branscher och få provision genom olika avtal. Detta kallas för affiliate marknadsföring och jag är då en affiliate eller publisher som det så fint också kallas ibland. Jag ämnar alltså att få provision på lånen här och därför är det av hög prioritet att bidra med en seriös och bra webbplats som möjligt för dig som låntagare.

Webbplatsen är nu redo att lanseras och jag kommer att satsa en del på marknadsföring på Google inom nischer som är relaterade till just ekonomi och lån. Denna blogg ska innefatta seriösa långivare som t.ex. ICA banken men också mindre aktörer. Här ska man få ett seriöst utbud för dig som googlat och faktiskt vill jämför lån (eller ansöka om fler lån) istället för att vända dig till en och samma bank.

Välkommen och känn dig som hemma!